Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 57 79 552

Συλλεκτικόν Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου Λευκός Ξηρός


  • 6,14€ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ

Αναλύοντας την έννοια της λέξης Συλλεκτικό καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο αόρατος μηχανισμός που μετατρέπει ένα αντικείμενο σε κάτι πολύτιμο για τους συλλέκτες είναι η παράμετρος του χρόνου.

Μόνο μέσω των θετικών επιδράσεων του χρόνου, το αντικείμενο που έχει δημιουργηθεί με πάθος και αλήθεια μπορεί να γίνει αντικείμενο συλλογής. Αυτή η διαδικασία είναι παρόμοια με τη διαδικασία της οινοποίησης, τη δημιουργία κρασιού.

Στην ετικέτα απεικονίζεται ο εσωτερικός μηχανισμός ενός ρολογιού, ως σύμβολο που αντιπροσωπεύει την έννοια του χρόνου και το πάθος για την επίτευξη της τελειότητας και αυτό το σύμβολο τοποθετείται στο κέντρο ενός περιβάλλοντος σχεδιασμένου με χρυσές ή ασημένιες γραμμές, που δημιουργεί την ψευδαίσθηση κίνησης και συμβολίζει την αέναη κίνηση του χρόνου.

Δημιουργείται από την ερυθρή ποικιλία Μοσχάτο μαύρο Τυρνάβου με την διαδικασία blanc de noir(λευκή οινοποίηση από ερυθρή ποικιλία). Χαρακτηρίζεται από πλούσιο άρωμα λουλουδιών, γεμάτη γεύση και διαυγές χρώμα. Πίνεται στους 8-10ο C και συνοδεύει λευκά κρέατα, θαλασσινά και ζυμαρικά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Captcha
AddGreece - Traditional Products © 2020. All Rights Reserved.