Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 57 79 552

Σχετικά με εμάς

...η άποψή μας,

φαίνεται πραγματικά οξύμωρο το γεγονός, ότι τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία όπως digital marketing, eshop, social media αποτελούν τον καλύτερο τρόπο προώθησης και διάθεσης για προϊόντα μικρής παραγωγής, παραδοσιακά τοπικά προϊόντα και προϊόντα οικοτεχνίας. Είναι όμως πραγματικότητα ότι η ψηφιακή τεχνολογία ανοίγει νέους δρόμους και συμβάλλει ώστε ακόμα και η πιο μικρή επιχείρηση να έρχεται σε επαφή με το παγκόσμιο αγοραστικό κοινό.

...ο στόχος μας,

η σχεδόν 20ετή εμπειρία μας στην διάθεση ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων δεν μας κάνει νέους στο χώρο, όμως η ικανότητα να εντάσσουμε στην ομάδα μας νέους ανθρώπους μας οδηγεί στην σύγχρονη εποχή. Κάπως έτσι δημιουργήσαμε το addGreece, ένα διαδικτυακό κατάστημα όπου ο σύγχρονος άνθρωπος μπορεί να γνωρίσει, να λάβει πληροφορίες και να αγοράσει ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

...ο τρόπος μας,

μέσα από ένα εύχρηστο και απλοποιημένο περιβάλλον 24 ώρες το 24ωρο, από την άνεση και την ασφάλεια του “καναπέ του” ο επισκέπτης μπορεί σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς κόπο να επιλέξει προϊόντα που στην συνέχεια θα παραλάβει σύντομα και αξιόπιστα με την ελάχιστη δυνατή χρέωση.

...θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι,

να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σχολιάσετε την εμπειρία σας σχετικά με το κατάστημά μας, να εκφράσετε τις προτάσεις και τα παράπονά σας. Εμείς δεσμευόμαστε να σας ακούσουμε ευγενικά και να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να βελτιώσουμε την αγοραστική σας εμπειρία.

Γιώργος & Φοίβος Παπαγεωργίου

Δημιουργοί του addGreece

AddGreece - Traditional Products © 2020. All Rights Reserved.