YpsilonΤο Μοσχοφίλερο καλλιεργείται κυρίωs στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στην περιοχή, της Μαντίνειας που παρουσιάζει την πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή...
ΚυδωνίτσαΗ Κυδωνίτσα είναι μία από τις σπάνιες ποικιλίεs τηs Πελοποννήσου, χαρακτηρίζεται από το επίμονο άρωμα που θυμίζει κυδώνι, από μια άποψη, εκεί..
Ημίγλυκος Παπαγιαννακόπουλου* Αγιωργίτικο Παράγεται με την μέθοδο της ροζέ οινοποίησης ,διακόπτοντας την ζύμωση. Χαρακτηριστικά αρώματα είναι η φράουλ..