Ευρετήριο Παραγωγών
Ypsilon Αγιωργίτικο Ερυθρός Ξηρός
(Αγιωργίτικο Νεμέα, σαγηνευτικά ερυθρά κρασιά, εντάσσονται στον μύθο και την ιστορία της περιοχής της Νεμέας, της Πελοποννήσου, καθώς και στον τ..
Ypsilon Αγιωργίτικο Ροζέ Ξηρός
(Αγιωργίτικο Νεμέα, σαγηνευτικά ερυθρά κρασιά, εντάσσονται στον μύθο και την ιστορία της περιοχής της Νεμέας, της Πελοποννήσου, καθώς και στον τ..
Ypsilon Μοσχοφίλερο Λευκός Ξηρός
YpsilonΤο Μοσχοφίλερο καλλιεργείται κυρίωs στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στην περιοχή, της Μαντίνειας που παρουσιάζει την πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή...
Κυδωνίτσα Λευκός Ξηρός
ΚυδωνίτσαΗ Κυδωνίτσα είναι μία από τις σπάνιες ποικιλίεs τηs Πελοποννήσου, χαρακτηρίζεται από το επίμονο άρωμα που θυμίζει κυδώνι, από μια άποψη, εκεί..
Μαλαγουζιά Λευκός Ξηρός
Μαλαγουζιά Η Μαλαγουζιά είναι η πεμπτουσία της σύγχρονης αναγέννησης των Nέων Κρασιών της Ελλάδαs που έγινε γνωστή τα τελευταία είκοσι χρόνια. Εί..
Παπαγιαννακόπουλος Ροζέ Ημίγλυκος
Ημίγλυκος Παπαγιαννακόπουλου* Αγιωργίτικο Παράγεται με την μέθοδο της ροζέ οινοποίησης ,διακόπτοντας την ζύμωση. Χαρακτηριστικά αρώματα είναι η φράουλ..