ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟΣ
Ένα πληθωρικό, ερυθρό κρασί τετραετούς εξέλιξης, τριών ποικιλιών, του Cabernet Sauvignon, του Merlot και του Αγιωργίτ..
Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου Οινοποίηση: Ζύμωση μαζί με τα στέμφυλα έως το τέλος της αλκοολικής ζύμωσης σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες
Χαρακτηριστικά: Ρουμπιν..
Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου
Οινοποίηση: Συνπαραμονή με τα στέμφυλα για 18-24 ώρες για την ανάπτυξη του χρώματος, κρυοεκχύλιση και ζύμωση αργή σε χαμηλές θ..
ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟΣ
Ένα πληθωρικό, ερυθρό κρασί τετραετούς εξέλιξης, τριών ποικιλιών, του Cabernet Sauvignon, του Merlot και του Αγιωργίτ..