Τηλεφωνικές Παραγγελίες

210 57 79 552

Συλλεκτικό Ούζο Πλωμαρίου Γιαννατσή το 45άρι 700ml προϊόν 6μηνης ωρίμανσης


  • 86,80€Η Συλλεκτική Πολυτελής Κασετίνα της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Γιαννατσή περιλαμβάνει μια φιάλη 700 ml με Ούζο 6μηνης ωρίμανσης από απόσταξη 100% 45 vol, μια ασφαλή γυάλινη συσκευασία με ποσότητα του περίφημου γλυκάνισου από τον κάμπο του Λισβορίου Λέσβου, τον Τεχνικό Οδηγό «Μαθαίνοντας για το Ούζο» του Δ/ντη της Ποτοποιίας Γιαννατσή Μανώλη Συρέλλη και την περιβαλλοντολογικά φιλική ξύλινη Κάρτα Πιστοποίησης της Αρίθμησης της κασετίνας.

Η Έκδοση της Συλλεκτικής Κασετίνας είναι περιορισμένη σε δύο ετήσιες παραγωγές των 99 φιαλών εκάστη και απευθύνεται σε όσους εκτιμούν την ποιότητα του Ούζου Πλωμαρίου Γιαννατσή και την καθημερινή άοκνη εργασία των ανθρώπων της Ποτοποιίας στη διατήρηση της άριστης ποιότητας, στο υψηλότερο επίπεδο.

Με σεβασμό στην εκατόχρονη συνταγή που ο Δημήτρης Γιαννατσής μας άφησε ως κληρονομιά, αναβιώσαμε την παλιά τεχνική των ρακιτζίδων της Λέσβου και αφήσαμε το απόσταγμα να "ξεκουραστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα αρωματικά συστατικά ( από φρεσκοθερισμένο γλυκάνισο λισβορίου, ποιοτικό κριθάρι, γλυκά λευκά κρεμμύδια, κ.ά.) να ομογενοποιηθούν, τα αρώματα να αναδειχθούν και τη γεύση ήπια να δέσει και να στρογγυλέψει μέσα στη δεξαμενή, μέχρι να γίνει ούζο και να φτάσει στο τραπέζι μας , ως "ούζο 6μηνης ωρίμανσης".

Ένα ούζο, που, ενώ είναι υψηλόβαθμο, είναι πολύ ισορροπημένο. Ενώ δεν έχει ζάχαρη (dry), αφήνει μια γλυκιά επίγευση. Κι ενώ είναι ''όπως ήταν το ούζο παλιά", εμφανίζεται σύγχρονο με τις διατροφικές απαιτήσεις της αγοράς σήμερα.

Απολαύστε υπεύθυνα!

Γράψτε μια αξιολόγηση

Captcha
AddGreece - Traditional Products © 2020. All Rights Reserved.