Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου
Οινοποίηση: Συνπαραμονή με τα στέμφυλα για 18-24 ώρες για την ανάπτυξη του χρώματος, κρυοεκχύλιση και ζύμωση αργή σε χαμηλές θ..
ΛαλάριGrenache Rouge MerlotStamatis Nikolaou WineryPoζέ οίvos από τιs ποικιλίες Grenache rouge και Merlot που καλλιεργείται οινοποιείται και εμφιαλώνε..
ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ ΗΜΙΑΦΡΩΔΗΣ
ΛΗΜΝΙΩΝΑΈνας πρωτόγνωρος συνδυασμός που σφύζει από αρώματα φρούτων του δάσους και λουλουδιών στη μύτη, ενώ στο..